NOON Hungary

Köszöntünk a NOON világában

A Biopocket termékek mostantól a NOON család tagját képezik. A NOON egy nemzetközi kollaboráció, melynek célja a legkiválóbb, luxus kategóriás health, beauty és fashion termékek gyártása, minőségbeli kompromisszumot nem ismerve.  Olyan termékeket kínálunk, melyekkel célunk, hogy jobbá, biztonságosabbá, és egészségesebbé tegyük mindennapjaid.

Health, Beauty & Nature

A NOON egészség és szépségápolási termékek kiemelt közös tulajdonsága, hogy az embert és természetet szem előtt tartva lettek kifejlesztve. Kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból dolgozunk, környezetbarát biotudománnyal kombinálva. Termékeink kiválóságát független tesztek igazolják. Azonban nem csak a kiváló mutatók fontosak számunkra: gondosan megválogatjuk kutató-fejlesztő és gyártó partnereinket is, akik hasonlóan elkötelezettek környezetünk megóvása iránt.

Fedezd fel termékeinket

Antibacterial

Az Antibacterial egy rendkívül hatékony, alkoholmentes kézfertőtlenítő spray. Gyengéd a bőrrel, B5 vitaminnal, Aloe verával és biopolymerekkel gazdagított.

Sleep

Remek hír az alvási problémákkal küzdőknek: itt a Sleep – ez a forradalmi termék egy tripla-rendszerű (Melatonin, golgotavirág és valeriana) spray, amely segít a minőségi alvásban. Nagyszerű társ otthon, szállodákban, hosszú repülőutakon – így végre a megérdemelt pihenésé lehet a szerep.

Természetes összetevők

Vegán & állatkísérlet-mentes

Svédországban készül

Gyorsvásárlás