Bemutatkozás

A NOON magával ragadó világa

A NOON egy nemzetközi kollaboráció, melynek célja a legkiválóbb, luxus kategóriás health, beauty és fashion termékek gyártása, minőségbeli kompromisszumot nem ismerve. Olyan termékeket tervezünk, melyekkel célunk, hogy jobbá, biztonságosabbá, és varázslatosabbá tegyük mindennapjaid, kizárólag a legmodernebb gyártástechnológiákat alkalmazva, mindezt extravagáns külsővel ötvözve.

 

Health & Beauty

A NOON egészség és szépségápolási termékek kiemelt közös tulajdonsága, hogy az embert és természetet szem előtt tartva lettek kifejlesztve. Kizárólag a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból dolgozunk, környezetbarát biotudománnyal kombinálva. Termékeink kiválóságát független tesztek igazolják. Azonban nem csak a kiváló mutatók fontosak számunkra: gondosan megválogatjuk kutató-fejlesztő és gyártó partnereinket is, akik hasonlóan elkötelezettek környezetünk megóvása iránt.

Health és beauty termékeink Svédországban készülnek – egy olyan országban, ahol hagyomány az innováció. Minden termékünk állatkísérlet-mentes és vegán.

Vásárlóknak

Próbáld ki milyen érzés, amikor veled van egy bármikor hozzáférhető kézfertőtlenítő. Nincsen ragacsos, folyós formula: egy fújás, és védve is vagy a baktériumoktól. Gyönyörű dizájnnal.

Partnereknek

Érdekesnek találod termékeinket, és szeretnél partnerünk lenni? Van egy figyelemre méltó ötleted, és együttműködnél velünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma.

Gyorsvásárlás