Gyakori Kérdések

Gyakori Kérdések

Az alábbiakban válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.
Amennyiben nem sikerült választ adnunk a kérdésedre, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Antibacterial

Sleep

NOON Antibacterial

A NOON (korábbi nevén Biopocket Screen & Hand Spray) Antibacterial kíméletes a bőrrel, alkoholmentes formulájának köszönhetően. Aktív összetevője azonban elbánik vírusokkal, baktériumokkal. Tartalmaz továbbá B5 vitamint és aloe-verát is.
Akár több órás aktív védelmet biztosít, szemben az alkoholos kézfertőtlenítőkkel, amik ugyan fertőtlenítenek, de kiszárítják, vagy roncsolhatják a bőrt, és használat után nem nyújtanak további védelmet.
Termékünk vegán, állatkísérlet-mentes, és használható elektronikai eszközökön is.
Mindez egy bankkártya méretű kiszerelésben.

Számos tényezőt figyelembe véve bátran kijelenthetjük, hogy a Biopocket termékei kiemelkedő ár-érték arányúak.
1) Ár-Mennyiség: könnyen kiszámítható, hogy a 225 adagos termékünk (ajánlott adag használatonként 1-2 fújás) jóval kedvezőbb például a benzinkutakon, vagy a drogériákban kapható kézfertőtlenítőknél, ahol bár nagyobb kiszerelések kaphatóak, azonban jóval nagyobb az előírt adagolási mennyiség használatonként.

Vegyünk például egy drogériákban kapható 559ft-nál induló 50ml-es alkoholos kézfertőtlenítőt: az előírt adagolás 5 ml, vagyis 55.9ft/használat. A mi termékünk esetében az ajánlott adagolás 1-2 fújás, vagyis 11-22ft/használat (a 2490Ft-os eredeti árral számolva). Tehát a drogériákban található termékek árát tartva minimum 6600Ft-ért kéne árulnunk a terméket, azonban szeretnénk, ha mindenki számára elérhető maradna. Több vásárlása esetén ráadásul kedvezményt is biztosítunk online vásárlóinknak.

 

Bradolife 50ml

NOON Antibac


HiGeen 110ml


Cleanme Life 60ml
HatóanyagAlkoholosAlkoholmentesAlkoholosAlkoholos
Bőrbarát?Irritálhatja,
kiszáríthatja a bőrt
Gyengéden bánik a bőrrel,
hidratáló hatása van
Irritálhatja,
kiszáríthatja a bőrt
Irritálhatja,
kiszáríthatja a bőrt
Használható elektronikai
eszközökön (mobil, stb)?
Nem ajánlottHasználható elektronikai
eszközökön is
Nem ajánlottNem ajánlott
Termék formulagélspraygélfolyadék/spray
Hatása meddig tart?Csak a használat
pillanatáig hatásos
Több órás aktív védelemCsak a használat
pillanatáig hatásos
Csak a használat
pillanatáig hatásos
Gyártó által előírt adag
használatonként
5ml1-2 fújás3-5ml5ml
Termék ára559 Ft (dm)2490 Ft (noon.hu)1199 Ft (Rossmann)899 Ft (dm)
Ár / használat55.9 Ft11-22Ft32.7-54.5Ft74.9Ft
Ár / 100 használat5590 Ft1100 – 2200Ft3270 – 5450Ft7490 Ft

2) Minőség: termékünk az iparágban csúcsminőségnek örvend, köszönhetően az innovatív svéd kutatás-és fejlesztéseknek.
3) Alkoholmentesség: termékünk egyik óriási előnye, hogy alkoholmentes, így nem irritálja, és nem szárítja ki a bőrt, sőt hidratáló hatással rendelkezik. Ugyanakkor hatékonyan elbánik a vírusokkal és baktériumokkal.
4) Hosszan tartó hatás: különleges biopolimer rendszerének köszönhetően akár több órás aktív védelmet biztosít. (Ez a hosszan tartó hatás nem mondható el az alkohol alapú termékekről.)

Mindez egy bankkártya méretű kiszerelésben.

Termékünk speciális összetétele lehetővé teszi, hogy alkohol nélkül elpusztítsa a vírusokat. Ezt számos független laborteszt alátámasztja, többek között sikeresen teljesített a koronavírus elleni teszten is. Ezek a vizsgálatok akkreditált európai laborokban történnek, az ECHA szigorú előírásait figyelembe véve.

Igen. Termékünkön sikeresen el lett végezve a koronavírus elleni vizsgálat (EN-14476:2014+A2:2019), és kiemelkedő eredménnyel teljesített: <60mp alatti behatási idővel.

A NOON Antibacterial egyik fontos tulajdonsága, hogy az antibakteriális tulajdonságú aktív hatóanyaghoz kationos töltésű biopolimer kapcsolódik, amely megnövelt molekulamérettel rendelkezik. Egyszerűbben megfogalmazva, ez a polimer rendszer megakadályozza, hogy az összetevők a szervezetbe kerüljenek, ezáltal a bőr felszínén maradnak, lehetővé téve a hosszan tartó aktív védelmet még száradás után is.

Számos európai akkreditált laborban végzünk el folyamatos vizsgálatokat termékünk hatásosságát illetően. Az alábbi vizsgálatok lettek elvégezve a terméken:
  • EN1500:2013
  • EN1499:2013
  • EN13 697
  • EN14476 NOROVIRUS
  • EN1276:2010
  • UNE- EN-14476:2014+A2:2019 CORONAVIRUS
  • dermatológiai teszt
  • EN1650 (új teszt)
  • EN13624 (új teszt)
  • EN13727 (új teszt)

Fújjunk legalább 1-2-szer a kezünkre, és alaposan dörzsöljük össze. Néhány másodperc alatt megszárad, és ragadós hatással sem kell számolni.
Használható egyéb felületeken is, elektronikai eszközökön is. Például mobiltelefon fertőtlenítéséhez fújjunk 1-2-szer a készülékre, és egy finom ruhadarabbal töröljük le.

A hatás időtartama nagyban függ a célfelülettől, és egyéni tevékenységektől (például hányszor mit fogunk meg, mennyire kopik a bőrünk, … ), éppen ezért nehéz meghatározni egy általános számmal. Például bőrfelületen akár 6+ órán keresztül is aktív maradhat, de egyéb felületeken 24+ óra elteltével is, akár 99.999%-os hatékonysággal.

Igen, termékünk kiválóan alkalmas elektronikai eszközök fertőtlenítésére is. A termék antistatikus tulajdonsággal rendelkezik, köszönhetően a kationos töltésű biopolimer rendszernek, ezáltal biztonságosan használható elektronikai eszközökön: mobiltelefonon, tableten, billentyűzeten, stb.

Jelenleg dolgozunk a  partner-és viszonteladói programunkon, amit hamarosan mindenki számára elérhetővé teszünk. Amennyiben még az indulás előtt szeretnél csatlakozni a programhoz, vedd fel velünk a kapcsolatot.

NOON Sleep

A termék használata rendkívül egyszerű:
1. Használat előtt jól rázzuk fel
2. Lefekvés előtt negyed órával fújjunk 3-5x a szánkba. Ne nyeljük
le 30 másodpercig.
3. 30 másodperc után nyeljük le.

A NOON Sleep a piacon kapható alvást segítő készítmények közül közepes erősségűnek mondható, és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. Besorolását tekintve étrend-kiegészítőnek minősül.

A legnagyobb hatékonyság elérése érdekében javasolt a terméket rendszeresen használni, minden nap, lefekvés előtt.

Gyorsvásárlás